Sportsadvokat – advokathjælp til ansættelse og sportsret

Advokathuset Odense A/S yder juridisk bistand til professionelle sportsudøvere såvel som klubber i sportsretlige spørgsmål. Herunder yder vi rådgivning, inden for en lang række spørgsmål hørende under foreningsret, ansættelsesforhold og køb og salg af rettigheder som eksempelvis sponsorrettigheder til sportsbegivenheder.

Vores sportsadvokater har en solid erfaring involverende både advokat- såvel som bestyrelsesarbejde for mellemstore og store sportsforeninger i Danmark. Både inden for godkendelse af spillerkontrakter og andre ansættelseskontrakter.

Vi har derfor et gennemgående kendskab til sportsret – både fra et kommercielt og juridisk standpunkt. Det betyder, at vi kan give en effektiv rådgivning, om så der er tale om et stort eller lille problem. Vores dygtige sportsadvokater står klar til at hjælpe med en løsning, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Vi hjælper også til, når sportsforeningen skal have en juridisk dialog med det offentlige angående støtteordninger og andre spørgsmål. Ofte kan den offentlige støtte have en stor vigtighed for sportsforeninger. Derfor står vi altid klar til at kæmpe for kundens sag med respekt for den individuelle situation. Dét gør Advokathuset Odense A/S til det åbenlyse valg, hvis du står med et juridisk spørgsmål inden for sportsret.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores sportsadvokater kan tilbyde, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du nærmere information fra en sportsadvokat?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S på 6221 2124