Ansættelsesret – juridisk rådgivning vedrørende ansættelsesforhold

Hos Advokathuset Odense A/S ydes der juridisk rådgivning vedrørende ansættelseskontrakter og ansættelsesret. Om så der opstår eventuelle uenigheder mellem virksomhed og medarbejder omkring ansættelsesretslige anliggender eller andre forhold, så står vores advokater for en professionel behandling.

Advokat til ansættelsesret

Vores advokater arbejder inden for et bredt spekter af områder inden for ansættelsesret. Heriblandt spørgsmål vedrørende individuelle ansættelsesvilkår for ansatte i virksomheder, direktører samt incitamentsordninger såsom bonusordning. Derudover står vi også klar med juridisk bistand ved spørgsmål om ligebehandling. Og naturligvis er et af vores kerneområder retssager og voldgift.

Der kan opstå mange situationer i et ansættelsesretligt sammenhæng, som kræver en professionel håndtering, hvor der også er plads til dialog. Det kan eksempelvis være sager involverende fyringer eller lønforhold, hvor uenighederne er store. Her går vi ind og hjælper dig med din sag.

Vores advokater med speciale i ansættelsesret går i dybden med sagen og arbejder ud fra kundens specifikke ønsker. Vi ved, at kun ved at tilbyde en professionel behandling, kan vi tilfredsstille kundens behov. Om så kunden er virksomhed eller ansat, så arbejder for den pågældende sag.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med stor erfaring inden for ansættelsesret tilbyder, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at vide mere om ansættelsesret?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S på 6221 2124.