Boligadvokat i Odense – køb, salg, leje og entreprise

Har du brug for en erfaren boligadvokat, der har brede kompetencer inden for boligretsområdet? Hos Advokathuset Odense A/S kan du få rådgivning inden for alle aspekter af køb, salg og leje af bolig samt entreprise. Vi anerkender vigtigheden af dit køb eller salg af bolig, og yder den nødvendige rådgivning, således du kan føle dig tryg i din sag.

Boligadvokat til køb og salg af bolig

Tag kontakt til en af vores mange boligadvokater, der har speciale inden for boligretsområdet. Hos Advokathuset Odense A/S tilbyder vi en alsidig og kvalificeret juridisk rådgivning, der er tilpasset dine ønsker og behov. Uanset hvilket område inden for boligret, du har brug for hjælp til, står vores advokater klar til at yde den bedste service.

Vi tilbyder et gratis formøde samt rådgivning til en fast pris aftalt mellem parterne, så du trygt kan sove om natten velvidende, at din sag er i de bedste hænder, og at der ikke dukker en uventet ekstraregning op. Dét er din garanti for en god service.

Advokathuset Odense A/S er medlem af Advokatsamfundet, og arbejder derfor inden for de etiske regler for køb og salg af ejendom, som aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Hos os kan du altid være sikker på, at der bliver gennemført en ærlig og sikker handel, uanset om du/I skal købe eller sælge.

Boligadvokat til udlejning og leje af fast ejendom

Der findes en lang række regler på lejeretsområdet, og ofte er det nødvendigt at få rådgivning til håndteringen af disse regler. Om så det angår bolig- eller erhvervslejemål. Reglerne i lejelovgivningen er omfattende, og der findes en lang række krav, som skal overholdes til punkt og prikke, når der skal udarbejdes eller indgås boliglejekontrakter.

Hvis ikke kontrakten udarbejdes korrekt, kan det i værste tilfælde betyde, at kontrakten er ugyldig. Det er derfor en rigtig god idé, at få hjælp af en boligadvokat med erfaring inden for lejelovgivning, som kender til både muligheder og begrænsninger, når det kommer til udarbejdelsen eller indgåelsen af lejekontrakten. Ud over rådgivning tilbyder Advokathuset Odense A/S også hjælp til;Gennemgang af lejekontrakten – såvel for udlejer som for lejer

  • Gennemførelse af lejeforhøjelse – hertil varsling og retshjælp, hvis forhøjelsen skal indbringes for huslejenævn eller domstol
  • Opsigelse og ophævelse af lejekontrakt – også ved misligholdelse af kontraktens bestemmelser
  • Udsættelse af lejere gennem fogedretten ved manglende betaling af leje eller andre regninger
  • Istandsættelseskrav ved fraflytning

Boligadvokat til entreprise

Hos Advokathuset Odense A/S er det ligeledes muligt at få rådgivning ved gennemførelse af entrepriser. Vores boligadvokat med speciale i entreprise rådgiver både professionelle og private bygherrer og hoved- og underentreprenører. Og på samme tid står han/hun klar til at bistå i forbindelse med forhandling af entreprisekontrakter mellem parterne. Vi giver en løbende og kvalificeret rådgivning ved hver sag, så den bliver gennemført med mindst mulige komplikationer.

Vores advokater har et stort kendskab til entrepriseret og kender til de mange specielle regler, der gør sig gældende på retsområdet. Ikke nok med det, så har de også en stor erfaring med retssager ved domstolene eller voldgiftssager ved voldgiftsretter nedsat af Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed. Advokathuset Odense A/S tilbyder virksomheder en professionel service bygget på erfaring inden for et væld af entreprisesager.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores boligadvokater kan tilbyde, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Boligadvokat Odense

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vores boligadvokat kan gøre for dig?

Kontakt Advokathuset Odense A/S på 6221 2124.