Immaterialret – patenter, brugsmodeller, design og varemærker

Det er vigtigt, at man som virksomhed sikrer sit varemærke. Hos Advokathuset Odense A/S ydes der juridisk bistand vedrørende immaterielle rettigheder. Herunder blandt andet om patent, brugsmodeller, design og varemærke. Vi sætter os ind i sagerne og finder en løsning, der passer til den enkelte virksomhed og dets produkt. Vi ved, at det kun er med en effektiv og personlig behandling i hver enkelt sag, at den for den enkelte virksomhed relevante løsning findes.

Advokat til patentsager

Hvis man som virksomhed ikke har helgarderet sig med henhold til beskyttelse af sit produkt, kan det have store konsekvenser. Ens virksomhed kan risikere, at produkter kopieres af andre virksomheder, som sælger til i en lavere kvalitet og til en lavere pris. Det kan betyde tabt omsætning og have en omfattende effekt på din virksomhed omdømme og muligheder.

Hos Advokathuset Odense A/S står vi klar til at hjælp med juridisk bistand, så din virksomhed kan få hjælp til, at sikre sit indkomstgrundlag og retsforfølge virksomheder, der krænker jeres ophavsret eller andre rettigheder. Uanset hvilken form for virksomhed, der er tale om.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med speciale i immaterialret og patentsager tilbyder, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du nærmere information om immaterialret?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S på 6221 2124.