Selskabsret og virksomhedsoverdragelse – kom sikkert videre

Hos Advokathuset Odense A/S kan man få rådgivning inden for selskabsret. Vi bistår med advokathjælp ved stiftelsen af alle selskabsformer – uanset om det er aktie- eller anpartsselskab, interessentskab, kommanditselskaber og andelsforeninger samt ideelle foreninger. Der findes mange regler på området, og vores erfarne jurister står klar med en kvalificeret rådgivning i forbindelse med etableringen.

Advokat med speciale i selskabsret

Uanset hvilken virksomhed man driver, så er det ikke usædvanligt, at der opstår problemer eller behov for ændringer i løbet af selskabets levetid. Om så virksomheden befinder sig i en opstarts- modnings- eller nedgangsfase, så kan der opstå problemer eller behov, som kræver en eller anden form for juridisk bistand. Det kan f.eks. være ansøgning om patent, omdannelse af virksomhedstype eller tilvejebringelse og registrering af ny kapital.

Det kan også være, at det er på tide, at selskabet skal overdrages til næste generation. Her kommer vi også ind i billedet. Advokathuset Odense A/S yder i disse situationer en juridisk bistand, der tager udgangspunkt i den enkelte sag. Vi tager hånd om sagen med øje for de selskabsretlige og skatteretlige aspekter. Og vi forsøger på bedste vis, at gøre processen så gnidningsfri som muligt. Vores advokater med speciale i selskabsret står klar til at hjælpe, uanset hvilken størrelse eller type sag, der er tale om.

Advokat til virksomhedsoverdragelse

Hos Advokathuset Odense A/S står vores advokater klar til at hjælpe med papirarbejdet og give rådgivning vedr. virksomhedsoverdragelse, herunder også om de mange praktiske forhold der skal tages stilling til. Vi har stor erfaring inden for lige netop dette område og kan derfor om nødvendigt bidrage med juridisk bistand og rådgivning om, hvilke modeller for virksomhedsoverdragelse der passer den enkelte virksomhed. Der er her et utal af regler og procedurer at sætte sig ind i, og vi hjælper derfor med gennemførelse af juridisk due diligence, etablering og sikring af finansiering og eventuel forhandling om udarbejdelse af den egentlige overdragelsesaftale. Hos os er virksomheden i sikre hænder.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilken juridisk bistand vores advokater kan tilbyde inden for selskabsret, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at høre nærmere om selskabsret og virksomhedsoverdragelse?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S  på 6221 2124.