Om os

Advokathuset Odense A/S holder til på Hinderupgård, Niels Bohrs Alle 19,  Odense M og har CVR-nummer 18306336. Vi betegner os selv som en moderne advokatvirksomhed, der lægger vægt på let tilgængelighed, hurtig behandling og høj service fra start til slut – uanset hvilken form for sag, der er tale om.

Alle advokater ansat hos Advokathuset Odense A/S er dækket af en ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos Tryg Forsikring A/S. Denne dækker advokatvirksomhed udøvet af Advokathuset Odense A/S uanset hvor advokatvirksomheden udøves.

Prisen for juridisk rådgivning og advokathjælp kan variere fra sag til sag. Generelt fastsættes salæret ud fra en række kriterier i den enkelte sag: Sagens værdi eller betydning for klienten, arbejdets omfang og vanskelighed, sagens udfald, den anvendte tid, herunder om arbejdet har måttet ydes uden for normal arbejdstid, eller om der har været tale om en hastesag.

Vores mission

Hos Advokathuset Odense A/S behandler vi vores kunder som mere end bare forretning. Ved hver eneste sag bestræber vi os på at dykke ned i den juridiske problemstilling, for at få en større forståelse for den enkelte kundes specifikke behov under de givne forhold.

Det er vores filosofi, at vi er nødt til at udvikle en forståelse for den individuelle kunde, så vi kan yde en god og relevant service, som lever op til de forventninger, der måtte være. Vi ved, at vi er nødt til at dykke ned i den enkelte sag, da vi ellers risikerer at yde rådgivning, som blot resulterer i flere problemstillinger.

Dette er grunden til, at vores virksomheds målsætninger kræver, at hver ansat i Advokathuset Odense A/S tager sig tid til kunden og gør en stor indsats i forbindelse med sagsbehandlingen for at sikre at vores kunder er i gode hænder. Dette opnår vi kun ved at lytte til, hvad hver enkelt klient ønsker.

Vores forståelse for vores kunders aktuelle situation gør, at vi kan tilbyde en målrettet, personlig og nærværende rådgivning – at klienten bliver anset som et menneske, som har brug for en skræddersyet service med en relevant rådgivning. Dét skaber værdi både for vores kunder og os selv.

Vores vision:

Hos Advokathuset Odense A/S er kunden mere end bare forretning. Vi ønsker at give vores kunder en professionel juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i dennes specifikke situation. Uanset hvilken form for sag der er tale om, skal kunden prioriteres højest. Det er dét, der skaber tryghed hos vores kunder. Og derfor, er dét vores vision.

Vores værdier

  • Professionalitet
  • Ærlighed
  • Tryghed
  • Tilgængelighed
  • Tid til kunden