Insolvens, rekonstruktion og gældssanering – håndtering af økonomi og aktiver

Hvis man som virksomhed ender ud i en situation, hvor en konkurs truer, eller der er brug for hjælp til en rekonstruktion, er det vigtigt, at man har et stærkt team af advokater bag sig, for at sagen ordner sig hurtigst og bedst muligt. Hos Advokathuset Odense A/S ydes der juridisk bistand inden for alle områder af insolvensret. Uanset om der er tale om konkurs, rekonstruktion eller gældssanering.

Advokat til rekonstruktion

Vores advokater med speciale i insolvensret og konkurs kan bistå med gennemførelse af rekonstruktioner af insolvente eller kriseramte virksomheder. Efter anmodning, kan vores advokater ligeledes fungere som tilsynsførende eller kurator alt efter hvilken type sag, der er tale om.

Advokathuset Odense A/S fører som kurator retssager vedrørende omstødelige dispositioner for konkursboet. Også på vegne af kreditor, kan vi bestå med hjælp i forbindelse med omstødelseskrav. Uanset hvilken situation man står i, som virksomhed eller privatperson, så vi klar til at hjælpe. Vores advokater med speciale i insolvens, rekonstruktion og gældssanering yder en personlig og professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens forhold. Vi ved, at det kun er på den måde, vi kan yde den bedste service.

Advokat til gældssanering

Hvis du er privatperson, kan vi også bistå med juridisk hjælp i forbindelse med gældssanering. En af vores advokater har omfattende erfaring som fast medhjælper i gældssaneringssager ved skifteretten og kan yde ekspertbistand i gældsaneringssager, herunder gældssaneringer efter virksomheds- eller personlig konkurs

 

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med speciale i insolvens, rekonstruktion og gældssanering kan tilbyde, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at høre nærmere om insolvensret og rekonstruktion?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S på 6221 2124.