Inkasso og tvangsauktion – en hurtig, effektiv og fair behandling

Det kan være højst problematisk for en virksomhed at have dårlige betalere. Hvis ikke betalingen kommer som aftalt, kan det betyde, at man som virksomhed ikke kan betale sine kreditorer eller leverandører. Det kan resultere i et dårligt forhold til disse interessenter, og i sidste ende også betyde højere omkostninger og tabt indtjening.

Derfor er det yderst vigtigt, at forfaldne tilgodehavender inddrives hurtigt og effektivt, så tab kan undgås eller formindskes mest muligt. Det er her, at Advokathuset Odense A/S står klar med professionel advokathjælp ved inkasso.

Vi har et fast samarbejde med RKI Kreditinformation, hvilket betyder, at vi kan registrere dårlige betalere uden at betale gebyr til RKI. Dette gør det muligt for os, at lægge pres på de dårlige betalere, ved at informere dem om risikoen for indberetning eller blot at indberette dem.

Advokat til inkasso

Advokathuset Odense A/S har en fast inkassoafdeling, der tager sig af alle sager inden for inkasso og tvangsauktion – store som små. Vi har en del services, der gør, at vi kan skille os ud fra vores konkurrenter. Her er der blandt andet tale om, at vi har inkasso til fast lave pris samt gratis inkassoskrivelse og rykker.

Vores advokater med speciale i inkasso lægger særlig vægt på at give en effektiv sagsbehandling, uanset om der er tale om små eller store tilgodehavender, og vil derfor gøre alt for, at lægge pres på debitor, så kunden får sine penge hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med speciale inden for inkasso og tvangsauktion kan tilbyde din virksomhed, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at høre nærmere om inkasso og tvangsauktion?

Kontakt  uforpligtende vores inkassosekretær Ulla Hundstrup eller leder af inkassoafdelingen advokat Verner Sørensen for nærmere oplysninger og rådgivning på 6221 2124.