Familieret, dødsbo og arveret – ægtepagt, testamente og formuehåndtering

Det er en god idé at vide, hvad der skal ske med formuen i tilfælde af separation, skilsmisse eller dødsfald. Advokathuset Odense A/S står klar med juridisk hjælp til at planlægge, hvem der skal arve hvad, hvis det værste skulle ske. Vores advokater står klar med en personlig rådgivning, der tager afsæt i din situation.

Vi ved, at testamentering af arv kan være en kompliceret sag, og der er mange følelser involveret. Derfor hjælper vi også med alt det formelle i forbindelse med testamentet, så kunden kan være sikker på, at arven går til de rette.

Også ved separation eller skilsmisse yder vi juridisk bistand, hvis der opstår tvister omkring ægtefællebidrag, børnebidrag, enkepension og/eller forældremyndighed. Vi fører retssagen og går i dybden med din personlige situation og tager udgangspunkt heri, så vi kan yde den bedste service.

Advokat med speciale i arveret

Vores erfarne advokater kan hjælpe på vej med at få oprettet et testamente og udføre det indviklede papirarbejde, således at alt bliver udarbejdet korrekt. Vi behandler sagen hurtigt og effektivt med en professionel indstilling.

Rådgivning til dødsbo

Det kan være svært at overkomme de praktiske forhold der er, hvis en pårørende er afgået ved døden. På samme tid med, at dødsboet skal behandles, skal der tages beslutninger omkring begravelse, bisættelse og opgørelse af den afdødes ejendele. Advokathuset Odense A/S kan bistå med juridisk rådgivning ved alle aspekter af dødsbobehandling.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med uddannelse inden for familie- og arveret kan tilbyde, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at høre nærmere om familieret, dødsbo og arveret?

Kontakt Advokathuset Odense A/S på 6221 2124.