Landbrugets retsforhold – landbrug, herregård og gods

Al virksomhed inden for landbrug er komplekst, hvilket kræver en særlig viden og indblik inden for feltet. Der er et område, der er under evig forandring, og derfor kræver juridiske rådgivere, der holder sig opdateret på love og regler, så de kan yde den bedste service. Hos Advokathuset Odense A/S yder vi juridisk bistand ved en lang række spørgsmål inden for landbrug. Og vi står klar med en professionel og hurtig håndtering til fordel for vores kunder.

Advokat med speciale i landbrugsret

Vores advokater med speciale i landbrugsret kan blandt andet bistå med juridisk hjælp i forbindelse med køb og salg af landbrug. Herunder kan de rådgive vedrørende de virksomhedsstrukturer og andre forretningsmæssige forhold, der kan gøre sig gældende i forbindelse med en handel.

Derudover kan vi hjælpe med generationsskifte, når gården eller godset skal overlades til barn eller barnebarn. Her står vi klar med både rådgivning og overdragelse, og vi står for alt det formelle papirarbejde i forbindelse med generationsskiftet.

Vi har desuden advokater med speciale i andelsforeningsret og miljøretslige forhold. Heriblandt EU-støtteordninger og betalingsrettigheder. Og vi giver desuden rådgivning i forbindelse med større investeringer og anden finansiering.

Hos Advokathuset Odense A/S yder der ligeledes juridisk bistand i forbindelse med retssager og udformning af kontrakter. Vi tager udgangspunkt i kundernes individuelle sager, således vi kan sikre den bedste service og hurtigste sagsbehandling til gavn for kunden.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med speciale i landbrugsret kan tilbyde din virksomhed, kan Advokathuset Odense A/S kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at vide mere om landbrugets retsforhold?

Kontakt ADVOKATHUSET Odense A/S på 6221 2124.