Erstatning og forsikring – vi fører din sag

Det er rent faktisk en betydelig del af de retssager der føres i Danmark, som omhandler et spørgsmål om erstatning. Og ofte kan disse sager trække i langdrag, da der er meget papirarbejde, som skal ordnes, og mange detaljer som skal undersøges. Hos Advokathuset Odense A/S får du en hurtig og effektiv behandling, så du kan få den retmæssige erstatning inden for rimelig tid. Vi sørger for, at sagen ikke trækkes i langdrag.

Advokat til erstatningssager, herunder erstatning for personskade

Vores advokater har stor erfaring inden for erstatningssager. Uanset om der er tale om erstatningskrav efter en bilulykke, arbejdsulykke, fritidsulykke eller noget helt andet, så står vores advokater klar med juridisk bistand, herunder ved behandling ved Arbejdsskadestyrelse, Ankestyrelse og domstole. Vi hjælper til med, at du får en problemfri sagsbehandling.

Ud over de mere almindelige erstatningssager inden for ovenstående områder, tilbyder vi også juridisk bistand ved bl.a. produktansvar og produktansvarsforsikring, bestyrelsesansvar og bestyrelsesansvarsforsikring, professionsansvar, sportsskader, patientskader og arbejdsgiveres erstatningsansvar.

Vi ved, at der kan være mange følelser i klemme, når det kommer til f.eks. personskadeerstatninger. Vi anderkender vigtigheden af, at få en erstatning for personskader, der kan have resulteret i mèn og erhvervsevnetab, og som kan have indflydelse på én resten af livet. Hos Advokathuset Odense A/S får du en personlig og professionel behandling, der tager afsæt i lige netop din sag.

Kontakt os i dag

Hvis du/I ønsker at høre nærmere omkring, hvilke services vores advokater med speciale i erstatningssager herunder personskadeerstatning tilbyder, kan Advokathuset Odense kontaktes på telefon 62 21 21 24 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du at vide mere om erstatning og forsikring?

Kontakt Advokathuset Odense A/S på 6221 2124.